Untitled-1
">

قوانین انگلستان

متقاضیانی که قصد دارند در سال 2021 به انگلستان مهاجرت کنند باید نسبت به قوانین انگلستان آگاهی داشته باشند. قوانین کشور انگلستان به طور رسمی مدون نشده است. قوانین در این کشور توسط قاضی ها در دادگاه های انگلستان و با استفاده از رویه های قضایی و اساس نامه ها وضع می شوند. اگر شما از افرادی هستید که قصد دارید به این کشور مهاجرت کنید و اطلاعات دقیقی در رابطه با مهاجرت به این کشور ندارید می توانید طی تماس با موسسه حقوقی ملنور اطلاعات لازم را به دست آورده و با اطلاعات دقیق اقدامات لازم را برای مهاجرت به این کشور انجام دهید.

قوانین اداری در انگلستان

یکی از شاخه های عمومی در کشور انگلستان قوانین اداری در این کشور می باشد. قوانین اداری در رابطه با وظایف، حقوق و تعهدات، قدرت و روش ها می باشد. بر اساس قوانین کلی مقام های دولتی و اجرایی کشور انگلستان باید منصفانه و با توجه به قانون این کشور وظایف خود را انجام دهند. به طور کلی سیستم قانونی انگلستان بر اساس سیستم کامن لا است و محاکم بر اساس رویه قضایی به پرونده های قضایی و کیفری کشور خود رسیدگی می کنند. لذا مانند ایران قانون نوشته ندارند و تمامی آراء محاکم دادگستری بر اساس رویه ای است که قضات پیشین در مورد آنها رسیدگی کرده و رای نهایی صادر کرده اند.

حقوق کیفری در انگلستان

با توجه به موضوع مقاله که در رابطه با قوانین انگلستان می باشد، در این بخش به بررسی حقوق کیفری در این کشور نیز می پردازیم. حقوق کیفری در این کشور بر اساس قوانین عرفی می باشد. بر اساس حقوق کیفری در این کشور دادستان باید بتواند اثبات کند که فرد رفتار تهاجمی داشته و مرتکب خطایی شده است. در این کشور حدودا 3500 جرم شناسایی شده است. در کشور انگلستان جرم هایی که جزء جرایم قانونی محسوب می شود شامل موارد زیر می شود:

  • سرقت
  • قتل
  • قتل غیر عمد
  • دزدی

همچنین ممکن است دفاعیاتی در رابطه با جنایت وجود داشته باشد، این دفاعیات شامل قصد فرد از انجام جرم، دفاع از خود، در رابطه با اتهام قتل و ضرورت می باشد.

قوانین و نظام حقوقی انگلستان در 2021

برای بررسی قانون انگلستان بهتر است به بررسی نظام حقوقی در این کشور بپردازم. در کشور انگلستان 3 نظام حقوقی وجود دارد که هر یک از آن ها در یک منطقه جغرافیایی واقع شده اند. قوانین به ترتیب زیر می باشند: قوانین کشور انگلستان که در انگلیس و ولز اجرایی می باشد؛ قوانین مربوط به ایرلند شمالی که در بخش ایرلند شمالی اجرا می شود، قوانین ایرلند شمالی بر اساس قوانین عرفی می باشد؛ قوانین اسکاتلند که در اسکاتلند اجرایی می باشد، این قوانین بر اساس قوانین قرون وسطی بوده بر اساس قانونی مدنی می باشد که با عناصری از قانون عرفی همراه است.

دادگاه انگلستان و ولز با توجه به قانون انگلستان توسط دادگاه ارشد این کشورها اداره می شود. این دادگاه تشکیل شده از دادگاه عالی عدالت، دادگاه تجدید نظر و دادگاه سلطنتی. بالاترین دادگاه برای تجدید نظر در ولز، انگلستان و ایرلند شمالی دیوان عالی می باشد. رای دیوان عالی بر تمامی رای ها صلاحیت دارد. دادگاه های تجدید نظر می توانند رای های صادر شده دادگاه های پایین تر را رد نمایند. ممکن است دادگاه های عالی در بررسی های قضایی رای دولت را لغو نمایند.

قوانین انگلستان راجع به تحصیل خارجی ها

یکی از قوانین متفاوتی به برای خارجی ها در انگلستان تعیین شده است راجع به تحصیل است. یعنی شهریه ای که دانشگاه های انگلستان از دانشجویان انگلیسی، دانشجویان پادشاهی متحد (UK) یا اتحادیه اروپا (EU) دریافت می کنند سالانه تا 9500£ (پوند) است که به مراتب کم تر از شهریه دانشجویان بین المللی است. گروه اخیر برای تحصیل در انگلستان با توجه به رشته و مقطع تحصیلی خود باید سالانه بین 10000£ تا 35000£ (پوند) پرداخت نمایند. البته وقتی بحث از کار ضمن تحصیل می رسد تقریبا قوانین مشابهی برای گروه های فوق در انگلستان حکم فرما است و دانشجویان تا 20 ساعت در هفته اجازه کار خواهند داشت به شرطی که ویزای تحصیلی بلند مدت انگلستان را داشته باشند. لازم به ذکر است دانشجویان خارجی در انگلستان چه حین تحصیل چه پس از فارغ التحصیلی هم اجازه خرید ملک دارند هم اجازه خرید خودرو.

مزایای مهاجرت به کشور انگلستان

مهاجرت به هر کشوری مزایایی دارد، همین طور مهاجرت به کشور انگلستان نیز مزایایی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • در کشور انگلستان فردی با توانایی وجود ندارد که بیکار باشد، پس از تمامی فرصت های شغلی در این کشور استفاده می شود.
  • رشد اقتصادی در کشور انگلستان می تواند به صورت ثابت باشد.
  • با رشد جمعیت جوان در این کشور خدمت رسانی به میانسالان و سالخوردگان بیشتر می شود.
  • زمانی که افراد جوان وارد بازار کارهای این کشور می شوند و مالیات می پردازند حقوق بازنشستگان افزایش می یابد.
  • مهاجرت افراد باعث هیجان و نوآوری می شود.

معایب مهاجرت به انگلستان

همانطور که به بررسی قوانین انگلستان می پردازیم، می توانیم به معایب به کشور انگلستان نیز بپردازیم. مهاجرت به کشوری همانطور که مزایا دارد می تواند معایبی نیز داشته باشد. پس در ادامه به معایب کشور انگلستان می پردازیم. افرادی که به کشورها یا کشور انگلستان مهاجرت می کنند اغلب از کشورهای در حال توسعه و یا فقیر می باشند، این افراد با کار در کشور انگلستان حقوق کم تری نسبت به بومیان این کشور دریافت می نمایند. با این کار در کشور انگلستان نرخ بیکاری بالا می رود و اگر کنترلی بر روی ورود مهاجران و کار آن ها نباشد نرخ بیکاری در چند سال آینده به شدت رشد خواهد کرد.

یکی دیگر از مشکلاتی که با مهاجرت افراد به انگلستان پیش می آید، افزایش جرم و جنایت در این کشور می باشد. طبق بررسی ها در سال 2014 تعداد 22 هزار نفر از مجرمان در زندان های انگلستان را مجرمان با اقلیت های مختلف تشکیل می دادند. یکی دیگر از مشکلات که با مهاجرت افراد پیش می آید تغییرات جمعیت کشور انگلستان می باشد، طی بررسی ها در سال 2011 بیش از 24% از بچه های متولد شده در انگلستان مادر و پدری از اقلیت های دیگر کشورها بوده اند.

تبعیض نژاد در کشور انگلستان

در بیشتر کشورها در دنیا نژاد پرستی وجود دارد اما ممکن است در برخی از کشور ها میزان آن بیشتر باشد و در برخی دیگر کمتر. در کشور انگلستان در بین بعضی از افراد نژاد پرستی وجود دارد. طبق بررسی ها و نتایج به دست آمده در طول سال های 2014 تا 2015 میزان نژاد پرستی در بین مردم انگلستان افزایش داشته است. با وجود این نژاد پرستی ها میزان قتل های نژاد پرستی افزایش یافته است. رفتار نژاد پرستانه مردم این کشور بیشتر نسبت به رنگین پوستان و شهروندان مسلمان این کشور می باشد. بیشتر رفتارهای نژاد پرستانه در مدارس کشور انگلستان اتفاق می افتد و طبق نتایج در شهر بیرمنگام بیشترین پرونده های نژاد پرستانه وجود دارد.

با توجه به این مقاله مشخص شد که مهاجرت به هر کشوری دارای مزایا و معایبی می باشد. مهاجرت فردی به کشور برای کشور مبدا و مقصد مفید واقع می شود. ولی با وجود شرایط اقتصادی در جهان تنها کشورهای ثروتمند از مزایای مهاجرت بهره می برند.

برچسب ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند