126

شرایط تحصیل پزشکی در انگلستان

متقاضیانی که از خارج انگلستان علاقمند به تحصیل پزشکی در انگلستان هستند باید در نظر داشته باشند که هر ساله تنها تعداد محدودی از متقاضیانی که از خارج از اتحادیه اروپا درخواست تحصیل در رشته پزشکی در انگلستان را دارند می توانند در این رشته پذیرفته شوند. معمولا انتقال دانشجو از کشورهای دیگر برای تحصیل در رشته پزشکی به انگلستان غیرممکن است.

اگر نمره‌های دانشجویان استانداردهای بالایی داشته باشد، می‌توانند به دوره‌های تکمیلی و پس از آن تخصصی پزشکی در دانشگاها وارد شوند. دانش‌آموزان باید در درس‌های شیمی یا زیست شناسی نمرۀ A کسب کنند، همچنین داشتن مدرک زبانIELTS 7.0 یکی ازالزامات پذیرش در مقطع کارشناسیِ دانشگاه‌های پزشکی است. دورۀ پزشکی در انگلیس ۵ ساله و کوتاه‌تر از سایر کشورها است که امتیاز بزرگی محسوب می‌شود.

متقاضیان تحصیل پزشکی در انگلستان باید نخست دورۀ ۲ سالۀ A-Level را در مدارس و کالج‌های انگلستان بگذرانند و بعد از به اتمام رساندن دورۀ A-Level  در آزمون UKCAT یا BMAT  شرکت کنند و پس از کسب نمره‌های لازم  در دانشگاه‌های پزشکیِ انگلستان درخواست پذیرش دهند.

آزمون UKCAT 

آزمون استعداد بالینی انگلستان (UKCAT) بخشی از روند پذیرش بعضی دانشکده ­های پزشکی و دندان پزشکی در انگلستان است. این آزمون آنلاین است که برای سنجش توانایی های شناختی، استعدادها، تفکر انتقادی و استدلال منطقی طراحی شده است. در کل، چهار آزمون استدلالی و یک آزمون آگاهی وضعیتی وجود دارد.

– استدلال کلامی:  به سنجش توانایی تفکر منطقی در مورد اطلاعات کتبی و دست یابی به نتیجه معقول می پردازد: ۲۱ دقیقه، با ۱۱ متن برای خواندن و ۴۴ سوال.

– استدلال کمی: به سنجش  توانایی حل مسائل عددی می پردازد: ۲۴ دقیقه، ۹ جدول، نمودار، گراف و غیره به عنوان اطلاعات و ۳۶ سوال.

– استدلال انتزاعی:  توانایی استنباط روابط از اطلاعات از طریق تفکر همگرا و واگرا را ارزیابی می کند: ۱۳ دقیقه و ۵۵ سوال.

– تجزیه و تحلیل تصمیم گیری: به سنجش توانایی کار با انواع مختلف اطلاعات، برای کشف روابط، تصمیم گیری های آگاهانه و تصمیم گیری مناسب می پردازد: ۳۲ دقیقه، یک سناریوی پر از اطلاعات و ۲۸ سوال (استفاده از ماشین حساب ساده مجاز است)

– آگاهی وضعیتی: به سنجش پاسخ های داوطلب در موقعیت های مختلف و درک او از اخلاق پزشکی می پردازد: ۲۷ دقیقه و ۶۷ سوال در مورد ۲۰ سناریو.

آزمون BMAT

آزمون BMAT مخفف BioMedical Admissions Test است و دانش‌آموزانی که قصد تحصیل  در رشته‌های پزشکی، دامپزشکی یا رشته‌های مرتبط را در کشور انگلستان دارند باید در این آزمون شرکت کنند.آزمون BMAT هرساله در ماه ­های فوریه، آگوست و اکتبر به صورت بین المللی برگزار می­گردد.

شرایط سنی تحصیل پزشکی در انگلستان

متقاضیان تحصیل در رشته پزشکی که در خارج از انگلستان تحصیل کرده اند و کمتر از 17 سال سن دارند  بایستی دوره  GCSE را بگذرانند در غیر این صورت باید دوره A-Level  و یا Foundation را طی کند.

دوره A-Level

دوره A-Level دوره مناسب برای متقاضیان ۱۶ سال به بالا و کسانی که خواستارتحصیل در دوره ‌های دارای اعتبار بین‌المللی و ورود به بهترین دانشگاه‌ها هستند می باشد. طول این دوره به صورت معمول دوساله  می باشد.در این دوره دانشجویان سه یا چهار درس را می خوانند و هرچه نمره ی A-level کسب شده بالاتر باشد، شانس ورود دانشجو به دانشگاه رده بالا بهتر خواهد بود.

دوره  GCSE

دوره GCSE مخفف General Certificate Secondary Education می باشد و به معنای گواهینامه عمومی آموزش متوسطه است. این گواهی نامه و مدرک برای کالج و دانشگاه ها بسیار ارزشمند است. این دوره معمولا شامل سالهای ۸-۹-۱۰ ( سالهای اول دبیرستان ) می باشد و دانش آموزان از سنین ۱۳-۱۴ سال در این دوره ها پذیرش می شوند. شروع تحصیلات در مقطع دبیرستان در کشور انگلستان از این دوره شروع می شود.

دوره Foundation

دوره فاندیشن (Foundation Program) دوره‌ای تمام وقت برای دانشجویان خارجی است كه دوره دبیرستان را پشت سر گذاشته اند و در دوره دیپلم نمره‌های خوبی گرفته اند. اين دوره فاندیشن برای افرادی هم توصیه می‌شود که مایلند مستقيم به دانشگاه های انگلستان وارد شوند.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیل پزشکی در انگلستان

  • اصل پاسپورت
  • اصل مدرک دیپلم-دیپلم علوم تجربی و ریاضی- در صورت گذراندن پیش دانشگاهی(اصل مدرک پیش دانشگاهی)
  • ریز نمرات دیپلم
  • داشتن نمره آیلتس حداقل 5 (مدرک آیلتس اخذ شده در ایران برای دریافت ویزای تحصیلی کشور انگلستان معتبر نمیباشد)
  • پرینت نامه تمکن مالی
  • گواهی سلامت
  • دو قطعه عکس رنگی
طول دوره تخصص پزشکی در انگلستان

طول دوره تخصص پزشکی در انگلستان

 دانشجویان پس از به پایان رساندن دوره 4 ساله مقدماتی پزشکی در انگلستان می توانند برای تخصص پزشکی در انگلستان اقدام کنند. برای کسب کرسی تخصص پزشکی در دانشگاه های انگلستان دانشجو باید بسیار تلاش کند چرا که دوره تخصص پزشکی در انگلستان بسیار رقابتی است. طول دوره تخصص پزشکی در انگلستان ممکن است تا ۷ سال زمان ببرد و متقاضی پس از فارغ التحصیلی، یک گواهی فارغ التحصیلی در دوره آموزشی تخصصی تحت عنوانCCT (Certificate of Completion Training) دریافت خواهد کرد.

 مهاجرت پزشکان به انگلستان

امکان مهاجرت پزشکان به انگلستان از طریق تحصیل نیز وجود دارد اما متقاضی باید ابتدا در آزمون PLAB (Professional and Linguistic Assessments Board) شرکت کند و با موفقیت آن را بگذراند تا صلاحیت، سطح دانش و توانایی خود را به عنوان یک پزشک به اثبات برساند. آزمون PLAB از دو بخش  PLAB1 و PLAB2 تشکیل شده است. متقاضی ابتدا باید در آزمون PLAB1 قبول شود تا بتواند برای مرحله آزمون PLAB2 اقدام کند. در مرحله دوم بخش‌های عملی هم به آزمون اضافه می‌شود.

پس از گذراندن آزمون PLAB متقاضی باید برای معاینه، نسخه نوشتن، مهر و امضای گواهی‌های مختلف و سایز امور مرتبط با طبابت مجوز قانونی داشته باشند. به همین منظور فرد متقاضی برای کسب مجوز باید مدارک تحصیلی‌، مدرک زبان آیلتس (نمره‌ی آیلتس بالاتر از 7 ) و گواهی قبولی در آزمون PLAB  را به شورای عمومی پزشکی (GMC) ارائه کند.

مشاغل مرتبط با پزشکی در انگلستان

تعداد موقعیت های شغلی که فارغ التحصیلان رشته پزشکی در انگلستان می توانند در آنها مشغول به کار شوند بیش از 60 عنوان می باشد. زمینه های تخصص بطور معمول در طبقه بندی های ذیل قرار می گیرند:

  • بیهوشی
  • پزشکی عمومی
  • داروسازی
  • پاتولوژی
  • روانپزشکی
  • رادیولوژی
  • جراحی

درامد پزشکی در انگلیس

دانشکده های پزشکی انگلستان و بریتانیا جزء بهترین های جهان هستند و رزومه فارغ التحصیلان این دانشکده ها اعتبار بالایی دارد. از این رو، آنها هرگز با مشکل بیکاری روبرو نخواهند بود. در مورد حقوق و دستمزد، باید بدانید که متخصصان پزشکی جزء پر درآمدترین مشاغل هستند. بنابراین شما در جامعه به عنوان پزشک متخصص، از درآمد کافی و شهرت خوبی برخودار خواهید بود.

به نقل از موسسه indeed در سال 2020 متوسط حقوق و  درآمد پزشک در انگلیس تقریبا 52 هزار  پوند در سال می باشد.

هزینه تحصیل پزشکی در انگلستان

بدلیل ماهیت این دوره , هزینه های تحصیلی هر سال تحصیلی تقریبا یکسان است ( بدون احتساب ضریب تورم ).زمانی که دانشجو برای رشته پزشکی در انگلستان اقدام میکند بهتر است کل هزینه تحصیلی در 5 سال را در نظر بگیرد. دانشجویان خارجی در صورت پذیرفته شدن در رشته های پزشکی در انگلستان بایستی هزینه های تحصیلی که حدودا سالیانه حدود  20 تا 30هزار پوند می باشد را پرداخت نمایند.

تحصیل رایگان پزشکی در انگلستان

تحصیل رایگان به معنای عدم پرداخت هزینه های تحصیل نمی باشد، بلکه به معنای اخذ بورسیه های تحصیلی و کمک هزینه های دانشجویی و ایجاد شرایط تحصیل رایگان می باشد.

بورسیه تحصیلی پزشکی انگلستان

بورسیه پزشکی دانشگاه امپریال کالج لندن

طیف وسیعی از بورسیه های تحصیلی پزشکی در مقطع کارشناسی دانشگاه امپریال کالج لندن به دانشجویان اعطا می شود.

بورسیه پزشکی دانشگاه کینگز کالج لندن

دانشگاه کیگز کالج لندن در مقطع کارشناسی به دانشجویانی که در دوره سلامت جهانی و پزشکی عمومی ثبت نام کرده اند بورسیه تحصیلی اعطا میکند. دانشجویان بین المللی می توانند برای این بورسیه تحصیلی درخواست دهند.

بورسیه پزشکی NHS

NHS یکی از برجسته ترین نهادهای مالی در انگلستان برای دانشجویان پزشکی است، که سالانه تعداد زیادی بورسیه و کمک مالی به دانشجویان رشته پزشکی اعطا می کند.

بورسیه پزشکی JOHN ABERNETHY(BARTS)

دانشگاه کوئین مری لندن در مقطع کارشناسی به دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی بورسیه تحصیلی اعطا می کند.

125

تحصیل پزشکی در انگلستان 2021

تحصیل پزشکی در انگلستان و دانشگاه های معتبر و مدرن این کشور از اهداف تحصیلی بسیاری از دانشجویان بین المللی است.تضمین کیفیت تحصیلی دانشگاه‌‌های انگلستان در جهان مشهور است. همۀ دانشگاه‌‌ها و کالج‌‌های انگلستان براساس استانداردهای دقیقی اداره می‌شوند که دولت وضع‌ می‌کند، بنابراین می‌توان اطمینان داشت که بهترین خدمات آموزشی، پشتیبانی تحصیلی و منابع در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

همچنین دانشگاه‌های پزشکی انگلستان معتبرترین دانشگاه‌های دنیا محسوب می‌شوند. به دلیل سطح بالای آموزش و مجهزبودن به تجهیرات پیشرفته و مدرن تعداد متقاضیان تحصیل در انگلستان در رشته پزشکی هرساله در حال افزایش است و به رشته‌ای پر رقابت در انگلستان تبدیل شده است. اگر نمره‌های دانشجویان استانداردهای بالایی داشته باشد، می‌توانند به دوره‌های تکمیلی و پس از آن تخصصی پزشکی در دانشگاها وارد شوند.

مزایای تحصیل پزشکی در انگلستان

سیستم آموزش عالی انگلستان از بهترین نظام‌های آموزشی جهان به شمار می‌رود و همواره در رده‌بندی‌های جهانی موفق به کسب جایگاه‌های بسیار خوبی شده‌است و دانشگاه های انگلستان همواره در بین برترین دانشگاه های جهان قرار دارند.

از طرفی انگلستان  با کسب رضایت بیش از ۹۰ درصد از دانشجویانش در حوزۀ تجربیات دوران دانشجویی در میان کشورهای انگلیسی‌زبان موفق به کسب بیشترین امتیاز در حوزۀ رضایتمندی دانشجویان خارجی شده‌ است که این خود دلیل دیگری برای تحصیل پزشکی در انگلستان می باشد.

براساس پورتال رسمی Scimago Journal & Country Rank، انگلستان در رتبۀ دوم تحقیقات پزشکی دنیا قرار دارد که نشان دهندۀ حجم زیاد آزمایش‌ها و تحقیق‌های پزشکی در این کشور است  و به عنوان یکی از پیشروترین کشورهای دنیا در علوم پزشکی به شمار می رود. دانشجویان با تحصیل در انگلستان در رشته پزشکی می توانند از مجهزترین و بهترین بیمارستان‌های آموزشی در جهان بهره ببرند.

همچنین مدارک صادره از دانشگاه های انگلستان در تمام دنیا معتبر خواهد بود و پس از فارغ التحصیلی مدرک تحصیلی شما از انگلستان، پایه‌ای محکم برای ساختن آینده کاری ‌تان در ایران، انگلستان و یا هر نقطه دیگری از جهان خواهد بود.

مهمترین مزایای تحصیل پزشکی در انگلستان می تواند طول دوره کوتاه تر در مقایسه با اکثر کشورهای جهان باشد چرا که دورۀ پزشکی در انگلیس ۵ ساله و کوتاه‌تر از سایر کشورها است که امتیاز بزرگی محسوب می‌شود.

برای بسیاری از دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل پزشکی در خارج از کشور را دارند مهم است که دانشگاه مورد نظر آنها مورد تأیید وزارت بهداشت کشورمان باشد. لیست زیر دانشگاه های انگلستان را که مورد تأیید وزارت بهداشت ایران در سال تحصیلی 2022– 2021 هستند را معرفی کرده است.

لیست دانشگاه‌های انگلستان تأییدشدۀ وزارت بهداشت 2022- 2021

 

1. Anglia Ruskin University
2. Aston University
3. Bangor University
4. Bournemouth University
5. Brighton and Sussex Medical School
6. Brunel University London
7. Cardiff University
8. City. University of London
9. Coventry University
10. Durham University
11. Edge Hill University
12. Glasgow Caledonian University
13. Imperial College London
14. Keele University
15. Kingston University
16. King’s College London
17. Lancaster University
18. Leeds Beckett University
19. Liverpool John Moores University
20. Liverpool School of Tropical Medicine
21. London School of Hygiene and Tropical Medicine
22. London South Bank University
23. Manchester Metropolitan University
24. Newcastle University
25. Northumbria University
26. Oxford Brookes University
27. Plymouth University
28. Queen Mary University of London
29. Queen’s University Belfast
30. Sheffield Hallam University
31. St.George’s, University of London
32. Swansea University
33. The University of Exeter
34. The University of Manchester
35. The University of Sheffield
36. The University of Warwick
37. Ulster University
38. University College London (UCL)
39. University Kent
40. University of Aberdeen
41. University of Andrews
42. University of Bath
43. University of Birmingham
44. University of Bradford
45. University of Brighton
46. University of Bristol
47. University of Cambridge
48. University of Central Lancashire
49. University of Dundee
50. University of East Anglia (UEA)
51. University of Edinburgh
52. University of Essex
53. University of Glasgow
54. University of Greenwich
55. University of Hertfordshire
56. University of Huddersfield
57. University of Hull
58. University of Leeds
59. University of Leicester
60. University of Lincoln
61. University of Liverpool
62. University of Nottingham
63. University of Oxford
64. University of Portsmouth
65. University of Reading
66. University of Salford
67. University of Southampton
68. University of Stirling
69. University of Strathclyde
70. University of Surrey
71. University of Sussex
72. University of the West of England
73. University of York

 

در ادامه به معرفی 10 دانشگاه برتر  انگلستان در رشته  پزشکی در سال 2020 به نقل از موسسه QS می پردازیم.

بهترین دانشگاه های پزشکی انگلستان 2020

 

نام دانشگاه رتبه
1 دانشگاه آکسفورد (University of Oxford) 2
2 دانشگاه کمبریج (University of Cambridge) 3
3 دانشگاه کالج لندن (University College London) 8
4   دانشگاه امپریال کالج لندن (Imperial College London) 10
5     دانشگاه ادینبورگ (University of Edinburgh) 19
6 دانشگاه کینگز کالج لندن (King’s College London) 20
7   دانشکده بهداشت و گرمسیری لندن (London School of Hygiene and Tropical Medicine) 25
8 دانشگاه منچستر (University of Manchester) 34
9      دانشگاه نیوکاسل(Newcastle University) 51-100
10

دانشگاه کوئین مری لندن (Queen Mary University of London)

51-100
124

دانشگاه های برتر روزنامه نگاری در انگلستان

حرفه روزنامه‌نگاری می‌تواند بسیار هیجان‌انگیز و جذاب باشد. اما افرادی که علاقه‌مند به دنبال کردن این مسیر شغلی هستند باید ویژگی‌های لازم برای موفقیت در این حوزه‌ی کاری کم و بیش دشوار را داشته باشند. به طور کلی توصیه می‌شود که دانشجویان ابتدا مهارت‌های خود را از طریق یک تست استعداد و مهارت مورد سنجش قرار دهند.

پس از اینکه متوجه شدید در این زمینه پتانسیل خوبی دارید، باید به فکر دریافت مدرک تحصیلی باشید. هرچند زمانی بود که خبرنگاران و روزنامه‌نگاران بدون مدرک می‌توانستند در این میدان پر استرس وارد شوند – این حوزه به طور فزاینده‌ای رقابتی است و این روزها لازم است، هر کس حداقل یک مدرک لیسانس در این زمینه داشته باشد.

در ادامه لیستی از بهترین دانشگاه‌ها در انگلستان برای رشته روزنامه‌نگاری را آورده‌ایم:

دربی (Derby)

دانشگاه دربی بالاترین رتبه در میدلندز شرقی برای استخدام فارغ التحصیلان خود را دارد. هدف این دانشگاه ارتقا دانش عملی دانشجویان و کمک به آن‌ها در کسب تجربه کاری تا پیش از فارغ التحصیلی است. این دانشگاه محیط‌های کاری متنوعی برای دانشجویان در نظر گرفته است و امکان دریافت تخصص در هر زمینه کاری که تمایل داشته باشند را فراهم می‌سازد. دوره‌های آموزشی مختلفی در این زمینه وجود دارد، از روزنامه‌نگاری عمومی تا روزنامه‌ نگاری ورزشی.

دوره‌های موجود

  • کارشناس روزنامه‌نگاری فوتبال
  • کارشناس روزنامه‌نگاری
  • کارشناس روزنامه‌نگاری مجله
  • کارشناس روزنامه‌نگاری ورزشی
  • کارشناس روزنامه‌نگاری و انگلیسی
  • کارشناس روزنامه‌نگاری و نویسندگی خلاق و حرفه‌ای

هزینه‌های تحصیلی

۹,۲۵۰ پوند در سال برای دانشجویان انگلیسی و اتحادیه اروپا

شفیلد (Sheffield)

دانشگاه شفیلد متعهد است در اسرع وقت برای دانشجویان خود فرصت شغلی فراهم کند. دوره‌های آموزشی به نحوی طراحی شده‌اند تا دانشجویان بتوانند نمونه کارهای جالب توجه و در نهایت رزومه قوی‌تری ارائه دهند. دانشجویان ملزم به انجام انواع مختلف روزنامه‌نگاری در طول دوره تحصیلی خود هستند که شامل دوره‌های دادگاهی، فیلمبرداری مستند و مصاحبه با مردم می‌شود. دروس ارائه شده شامل مسائل اخلاقی، قانون رسانه‌ها، روزنامه‌نگاری، رسانه‌های جایگزین و تولید اخبار زنده می‌شود.

دوره‌‌ی موجود

کارشناس مطالعات روزنامه‌نگاری

هزینه‌های تحصیلی

۹,۲۵۰ پوند در سال برای دانشجویان انگلیسی و اتحادیه اروپا

لیورپول جان مورس (Liverpool John Moores)

لیورپول جان مورس یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های انگلیس است. دوره ارائه شده به روزنامه‌نگاران مشتاق بسیار حرفه‌ای است و آموزش آن با استفاده از امکانات استاندارد این صنعت صورت می‌گیرد. این دانشگاه به دنبال کمک به دانشجویان در دستیابی به تجربه‌ای ویژه است.

دوره‌های موجود

کارشناس بین‌المللی روزنامه‌نگاری

کارشناس روزنامه‌نگاری

هزینه‌های تحصیلی

۹,۲۵۰ پوند در سال برای دانشجویان انگلیسی و اتحادیه اروپا

دانشگاه شهر لندن (City University London)

دانشگاه ایالتی لندن در مکانی ایده‌آل در قلب شهر شلوغ لندن قرار دارد و سال‌ها است که دوره‌های آموزشی تحصیلات عالی ارائه می‌دهد. مدرک روزنامه‌نگاری ارائه شده در این دانشگاه یکی از بهترین‌ها در جهان محسوب می‌شود. دانشگاه بر دانش و آگاهی برگرفته از دنیای واقعی تأکید دارد و تلاش می‌کند دانشجویان را برای ورود به دنیای واقعی روزنامه‌نگاری آماده کند.

دوره آموزشی این دانشگاه برای کمک به دانشحویان برای کسب تجربه عملی در بخش‌های مختلف این حوزه طراحی شده است و همچنین از رشته‌های مختلف انسانی نیز استفاده می‌شود. دروس این دوره شامل تاریخ روزنامه‌نگاری، رسانه‌های بریتانیا، روزنامه‌نگاری دیجیتال، سیاست و امور و مباحث جاری است.

دوره‌ی موجود

کارشناس روزنامه‌نگاری

هزینه‌های تحصیلی

۹,۲۵۰ پوند در سال برای دانشجویان انگلیسی و اتحادیه اروپا

ادینبورگ نیپیر (Edinburgh Napier)

دانشگاه ادینبورگ نیپیر از سه دانشکده در یکی از زیباترین شهرهای جهان، ادینبرگ، تشکیل شده است. دوره روزنامه‌نگاری بین‌المللی این دانشگاه مشهور است و برای انتخاب آن باید درک درستی از زمینه‌های قانونی، سیاسی، اقتصادی و حرفه‌ای روزنامه‌نگاری داشته باشید.

دوره‌های موجود

کارشناس ارتباطات، تبلیغات و روابط عمومی

کارشناس روزنامه‌نگاری

هزینه‌های تحصیلی

۱,۸۲۰ پوند در سال برای دانشجویان اسکاتلندی و اتحادیه اروپا

۹۰۰۰ پوند برای سایر دانشجویان انگلستان

وینچستر (Winchester)

دانشگاه وینچستر در یکی از جذاب‌ترین شهرهای کلیسایی انگلیس قرار دارد، سابقه‌ای طولانی در برتری و محبوبیت نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارد. اگر چه وینچستر شهری بسیار کوچک است، حضور دانشگاه وینچستر این شهر را به یکی از زنده‌ترین و پر جنب‌وجوش‌ترین مکان‌های کشور تبدیل کرده است. دوره‌ی روزنامه‌نگاری موجود در این دانشگاه شامل دوره‌های عملی است و می‌کوشد کاربرد روش‌های علمی را در گزارش‌های خبری و بر روی افزایش درک و آگاهی عمومی از علم روزنامه‌نگاری متمرکز کند. دروس ارائه شده عبارت‌اند از قانون رسانه‌ها، سیاست‌های بریتانیا و گزارش‌های چند رسانه‌ای.

برنامه‌ی موجود

کارشناس روزنامه‌نگاری

هزینه‌های تحصیلی

۹,۲۵۰ پوند در سال برای دانشجویان انگلیسی و اتحادیه اروپا

لیدز بکت

دانشگاه لیدز بکت، که معمولا به عنوان LBU از آن نام برده می‌شود، دانشگاهی تاریخی است و در سال ۱۸۲۴ تاسیس شده است. اما LBU همیشه آینده را در نظر قرار داده و به همین ترتیب دوره‌های تحصیلی‌ای ارائه می‌دهد تا دانشجویان بتوانند به راحتی جایگاه خود را در این دنیای متغیر پیدا کنند. برای مثال لیدز بکت، اخیرا، در پاسخ به پیشرفت‌های تکنولوژی در زمینه روزنامه‌نگاری یک دوره روزنامه‌نگاری دیجیتال ارائه داده که به دانشجویان می‌آموزد چگونه یک داستان را کشف و از طریق فرمت‌های مختلف از جمله عکس‌های تعاملی، صدا و لغت داستان را روایت کنند. البته، این تنها دوره تحصیلی ارائه شده نیست؛ دانشجویان همچنین می‌توانند دوره‌های سنتی را برای تحصیل در رشته روزنامه‌نگاری انتخاب کنند.

دوره‌های موجود

کارشناس روزنامه‌نگاری

کارشناس روابط عمومی با روزنامه‌نگاری

کارشناس روزنامه‌نگاری دیجیتال

هزینه‌های تحصیلی

۹,۲۵۰ پوند در هر سال تحصیلی برای دانشجویان انگلیسی و اتحادیه اروپا

123

بهترین مدارس مد و لباس انگلیس کدامند؟

علی‌رغم اینکه اطلاعات زیادی در مورد مدارس عالی پزشکی، حقوقی و … در سطح اینترنت وجود دارد، به دلیل کمبود اطلاعات، انتخاب یک دوره‌ی آموزشی مناسب مد و طراحی لباس می‌تواند کمی دشوار باشد. کسانی که مد را در دانشگاه و به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کنند در مورد تمام جنبه‌های صنعت مد، از جمله مهارت‌های فنی در طراحی، پردازش کار، برش الگو و مشخصات فنی و همچنین توانایی کار با انواع مواد را یاد می‌گیرند. در کنار این مهارت‌های عملی، داشتن یک مدرک معتبر می‌تواند درک درستی از این صنعت ـ پیشرفت‌های تاریخی، تازه‌ترین ترندها و مسائل پیرامون مد امروز مانند اخلاق، تولید و توزیع ـ را به شما آموزش دهد.

122

راهنمای تحصیل در انگلستان

انگلستان پس از آمریکا دومین مقصد محبوب دانشجویان بین‌المللی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور محسوب می‌شود. در حال حاضر، ۱۰۹ دانشگاه در کل بریتانیا وجود دارد که ۹۱ مورد از آن‌ها در انگلستان واقع شده‌ و تعدادی از آن‌‌ها در فهرست معتبرترین دانشگاه‌های جهان قرار دارند. مدارک دانشگاه‌های بریتانیا در تمام نقاط دنیا معتبر و ارزشمند هستند و طیف وسیعی از رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور ارائه می‌شوند.

شرایط تحصیل در انگلستان

  • کارشناسی: سه سال
  • کارشناسی ارشد: یک یا دو سال
  • دکتری: سه سال

هزینه تحصیل

  • دور کارشناسی: ۸,۰۰۰ تا ۳۸,۰۰۰ پوند در سال
  • دوره کارشناسی ارشد : ۱۵,۰۰۰ تا ۲۰,۰۰۰ پوند درسال
  • دوره دکتری: ۱۵,۰۰۰ تا ۲۵,۰۰۰ پوند در سال

کار دانشجویی: ۲۰ ساعت در هفته

چگونگی نظام آموزشی و مدت هر مقطع تحصیلی

تحصیلات پیش دانشگاهی

در نظام آموزشی انگلستان و بریتانیا کودکان باید جهت تحصیل دوره ابتدائی و دبیرستان را بگذرانند که از سن پنج سالگی شروع و تا ۱۶ سالگی ادامه دارد. در حالت کلی، نظام آموزشی در انگلستان به چهار Key Stage به‌صورت زیر تقسیم شده است:

  •  Key Stage 1 / مدرسه ابتدائی : پنج تا هفت سال
  • Key Stage 2  / مدرسه ابتدائی: هفت تا ۱۱ سال
  • Key Stage 3 / دبیرستان: ۱۱ تا ۱۴ سال
  • Key Stage 4 / دبیرستان: ۱۴ تا ۱۶ سال

دانش‌آموزان در پایان هر Key Stage ارزیابی می‌شوند. مهم‌ترین ارزیابی مربوط به سن ۱۶ سالگی است که دانش‌آموزان در حال انجام GCSE’s یا دیپلم در دوره دبیرستانی خود هستند. پس از اتمام تحصیلات متوسطه، در صورتی‌که افراد قصد ادامه تحصیل در دانشگاه را  داشته باشند، می‌توانند برای تحصیلات تکمیلی برای دوره A-Levels – GNVQ’s , BTEC’s یا دوره‌های مشابه اقدام کنند و امتحانات آن را با موفقیت به پایان برسانند. بر اساس نمرات حاصل از این امتحانات می‌توان رشته موردعلاقه خود را در دانشگاه انتخاب کرده و پس از اعلام پذیرش دانشگاه، در آن رشته به تحصیل ادامه داد.

تحصیلات دانشگاهی

همان طور که پیش‌تر نیز اشاره شد دانش‌آموزان برای ادامه تحصیل در انگلیس قبل از ورود به دانشگاه به‌مدت سیزده سال در مقاطع ابتدائی و متوسطه تحصیل کرده و سپس به دانشگاه وارد می‌شوند. تحصیلات دانشگاهی در انگلستان با دوره کارشناسی آغاز می‌شود که در بیشتر رشته‌ها طول این دوره سه سال و در بعضی موارد چهار سال است. تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد به دو صورت Course و Research امکان‌پذیر است و معمولا بین یک یا دو سال طول می‌کشد.

دوره دکتری در کشور انگلستان غالبا تنها بر اساس تحقیق صورت می‌پذیرد. در این دوره دانشجو باید بر اساس تحصیلات قبلی و علائق خود و آمادگی و پذیرش استاد راهنما موضوعی را انتخاب کرده، مجهولی را کشف و تحقیق نوینی را ارائه دهد. این دوره به‌طور متوسط سه سال به طول می انجامد.

دوره‌های تحصيلی

۱. دوره‌های‌ هنری‌ و حرفه‌ای‌ منتهی‌ به مدرک HNC,HND, College Diploma یا Higher Diploma از دوره‌هايی‌ هستند كه‌ پس‌ از دو يا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر يا A-Level با نمره‌ تقريبی‌ E و D طی‌ می‌شود.

۲. مدرک Bachelor با سه‌ سال‌ تحصيل‌ يا چهار سال‌ تحصيل‌ با كار توأم‌ (Sandwich Course) است. البته‌ داوطلبان‌ بدون‌ دارا بودن‌ نمره‌ A-Level می‌توانند در برخی‌ از دانشگاه‌ها دوره‌ Bachelor را به‌ شرط‌ پشت‌ سر نهادن‌ يک سال‌ ابتدايی‌ (Foundation Year) آغاز كنند كه‌ درمجموع‌ اين‌ دوره‌ چهار سال‌ تحصيلی‌ است. مدرك‌ دوره‌ Bachelor به‌ دو نوع‌ Honours وOrdinary تقسيم‌ می‌شود و مدرك‌ Honours خود به‌ چهار نوع‌ Second 1 (and 2) ,First و Third تقسيم‌ می‌شود.

بديهی است‌ كه‌ مدرک Honours – First بالاترين، وOrdinary پايين‌ترين‌ سطح‌ را دارد. دوره‌های‌ Bachelor چهار سال‌ تحصيلي و Sandwich Course، علاوه‌ بر سه‌ سال‌ تحصيل، كار نظارت‌ شده‌ در كارخانه‌ را به‌ همراه‌ دارد كه‌ معمولا به‌ صورت‌ دو شش‌ ماه‌ يا يك‌ سال‌ كارورزی‌ بين‌ سال‌های‌ تحصيل‌ است. اين‌ دوره‌ جنبه‌ عملی‌ يا كاربردی‌ و حرفه‌ای‌ دارد و امكان‌ اشتغال‌ بيشتری‌ را فراهم‌ می‌آورد.

۳. مدرک (Post Gradute Diploma (PGD كه‌ اخذ آن‌ بعد از گذراندن‌ دوره‌های‌ HD,HNC,HND در دانشگاه‌های‌ كشور انگلستان‌ ميسر است. اين‌ دوره‌ می‌تواند اولين‌ مرحله‌ از سير تحصيلی‌ دوره‌ Master نيز باشد.

۴. مدرک Master برای ورود به‌ اين‌ دوره‌ امتحانی‌ صورت‌ نمی‌گيرد، بلكه‌ با توجه‌ به‌ نمرات‌ دوره‌ Bachelor، مصاحبه‌ و نظر معرف‌ها، دانشجو پذيرفته‌ می‌شود. اين‌ دوره‌ به‌ دو صورت‌ ارايه‌ می‌شود:

  • درس‌ و پژوهش‌ (By Course): در این حالت دانشجو پس‌ از شش‌ ماه‌ حضور در كلاس‌ و موفقيت‌ در امتحانات، پژوهش‌ كوتاه‌ مدتی را انتخاب‌ می‌كند كه‌ پس‌ از دفاع‌ موفقيت‌آميز از آن، به‌ دريافت‌ مدرک Master نائل‌ می‌شود. اخيراً‌ نظا م‌Modular نيز معرفی‌ شده‌ است. در اين‌ نظام‌ (Modular) دانشجو حق‌ انتخاب‌ نوع‌ كلاس‌های‌ درسی‌ را دارد و با انتخاب‌ حدود 5-6 Modul كه‌ هر كدام‌ در حد سه‌ واحد است، تحصيل‌ آغاز می‌شود و سپس‌ انجام‌ پژوهشی‌ مد نظر قرار می‌گيرد. اين‌ دوره‌ معمولاً‌ يک سال‌ طول‌ می‌كشد و شروع‌ آن‌ از اكتبر هر سال‌ است.
  • با پژوهش‌ (By Research): در حالت‌ By Research كلاس‌ درسی در كار نيست‌ و تنها كار پژوهشی ارائه‌ می‌شود و طول‌ آن‌ معمولاً‌ دو سال‌ است. اين‌ دوره‌ می‌تواند همچون‌ دوره‌ دكترا در اكتبر، ژانويه‌ و آوريل‌ آغاز شود.

۵.  مدرک (Master of Engineering (MEng شامل چهار يا پنج سال تحصيل پس از دوره متوسطه است. اين دوره با تاكيد بر كار گروهی به‌منظور ارتقای توانمندی‌های صنعتی دانشجويان ارائه می‌شود. در اين دوره دانشجو بايد در سال‌های اول و دوم تحصيل معدل مناسب كسب کند تا بتواند دوره MEng را ادامه دهد. در غير اين صورت دوره را سه ساله به پايان برده و مدرك BEng دريافت می‌کند.

تفاوت اصلی دوره‌های چهار و پنج ساله به شرح زير است:

  •  تعداد واحدهای گذرانده شده: به اين صورت كه در دوره پنج ساله بيشتر و عميق تر گذرانده می‌شود.
  • نوع پروژه انجام شده: در دوره چهار ساله پايان نامه ارائه نمی‌شود و فقط يك Disertation كه مشابه گزارش كار آزمايشگاهی است توسط دانشجو ارائه می‌شود، ولی در دوره پنج ساله دانشجويان حدود يك سال در صنعت روی يک پروژه به‌عنوان پروزه فارغ التحصيلی كار می‌كنند كه در نهايت منجر به ارائه يک پايان‌نامه می‌شود.

۶. مدرک M.Phil اين‌ دوره‌ اولين‌ مرحله‌ دوره‌ دكترا (Ph.D) است، اما به‌ صورت‌ مستقل‌ نيز بعد از دوره‌های Bachelor ياMaster در بعضي از دانشگاه‌ها و رشته‌ها ارائه‌ می‌شود.

۷. مدرک Ph.D این دوره‌ منحصراً با پژوهش‌ است‌ و در اين‌ پژوهش‌ بايد مجهولی كشف، يا موضوع‌ جديدی در يكي از رشته‌های علوم‌ ارائه‌ شود. مدت‌ متوسط‌ اين‌ دوره‌ سه‌ سال‌ است‌ و در بعضی موارد برای بالا بردن‌ توان‌ نظری دانشجو چند درس‌ يا سمينار نيز ارائه‌ می‌شود.

در نظام‌ تحصيلی انگلستان‌ اخذ مدرک Ph.D. مستقيما پس‌ از دوره‌ Bachelor نيز ممكن‌ است، كه‌ در اين‌ صورت‌ باید دانشجو از وضعيت‌ علمی كاملاً مطلوبی برخوردار باشد.

‌نحوه‌ ارزشيابی مدارک تحصيلی

۱. مدارک BTEC HigherHD, HNC, HND و كليه‌ مدارك‌ با دو يا سه سال‌ تحصيل‌ كه‌ منجر به‌ اخذ مدرک Bachelor نمی‌شود بعد از ديپلم‌ دبيرستان، «كاردانی» ارزشيابی می‌شود.

۲. مدارک ذكر شده‌ در بند يك‌ به‌ همراه Diploma یک سال‌ تحصيل‌ يا (Postgraduate Diploma (PGD درمجموع، «كارشناسی» ارزشيابی می‌شود.

۳. مدرک PGD بعد از كارشناسی فقط‌ صحت‌ صدور صادر می‌شود.

۴. مدارک MEng  چهار ساله تمام وقت با ارائه ديپلم دوازده ساله دبيرستان يا مدارک پيش دانشگاهی ايران يا معادل آن «كارشناسی» ارزشيابی می‌شود.

۵. مدارک MEng  پنج ساله تمام وقت با ارائه ديپلم دوازده ساله دبيرستان يا مدارک پيش دانشگاهی ايران يا معادل آن «كارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شود.

۶. مدارک Master By Course با شرط‌ داشتن‌ كارشناسی، «كارشناسی ارشد» ارزشيابی می‌شود.

۷. مدارک Master By Research با شرط‌ داشتن‌ كارشناسی، «كارشناسيی ارشد» ارزشيابی می‌شود.

۸. مدارک M.Phil در صورت انجام يک سال تحصيل (پژوهش) بعد از دوره کارشناسی ارشد يا دو سال تحصيل (پژوهش) بعد از دوره کارشناسی و ارائه پايان‌نامه به ماخذ کارشناسی ارشد قابل بررسی و ارزشيابی است.

۹. مدرك‌ Architecture Diploma با دو سال‌ تحصيل‌ بعد ازB.A. يا معادل‌ آن‌ در معماری، “كارشناسی ارشد” ارزشيابی می‌شود.

۱۰. مدارک Ph.D با شرط‌ داشتن‌ مدرك‌ كارشناسی ارشد، «دكترا» ارزشيابی می‌شود.

زبان مراکز آموزشی و دانشگاهی

زبان تدریس در موسسات آموزشی و دانشگاه‌های انگلستان، زبان انگلیسی است. نکته قابل‌توجه اینکه هر ساله حدود ۶۰۰,۰۰۰ نفر دانشجوی بین‌المللی به‌منظور ارتقاء و تکمیل مهارت‌های زبان انگلیسی خود به انگلیس سفر می‌کنند.

میانگین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف

هزینه‌های تحصیلی در انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلستان برای دانشجویان خارجی از ۲۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ پوند در سال بسته به موسسه آموزشی یا دانشگاه، سطح، دوره تحصیلی و نوع رشته متفاوت است.

میانگین هزینه زندگی در سال برای یک دانشجو

هزینه‌های زندگی در انگلستان وابسته به روش زندگی افراد، بودجه آن‌ها و عادت‌های هزینه‌کرد آن‌ها است؛ ولی در حالت کلی، هزینه زندگی دانشجویی در این کشور ماهانه بین ۶۳۵ تا ۱۲۸۰ پوند است.

محدودیت سنی برای تحصیل

در دانشگاه‌های انگلستان محدودیت سنی برای ادامه تحصیل و اخذ بورسیه وجود ندارد.

برترین دانشگاه‌های انگلستان در سال ۲۰۲۰

دانشگاه رتبه جهانی رتبه در انگلستان
University of Oxford ۴ ۱
University of Cambridge ۷ ۲
UCL (University College of London) ۸ ۳
Imperial College London ۹ ۴
University of Edinburgh ۲۰ ۵
University of Manchester ۲۷ ۶
King’s College London (KCL) ۳۳= ۷
London School of Economics and Political Science (LSE) ۴۴ ۸
University of Bristol ۴۹ ۹
University of Warwick ۶۲ ۱۰

بورسیه دانشگاه‌های انگلستان

 

بورسیه تحصیلی در انگلستان بعضاً در مقطع کارشناسی ارشد و به‌طور وسیعی در مقطع دکتری ارائه در انگلستان می‌شود. تعداد بورسیه‌هایی که ارائه می‌شوند همیشه کمتر از تعداد متقاضیان است؛ به همین دلیل امکان دریافت بورسیه بسیار رقابتی است. بورسیه ممکن است توسط استاد شخص در قالب دستیار تدریس (Teacher Assistant) یا دستیار پژوهشی (Research Assistant) ارائه شود که این نوع بورسیه می‌تواند بخشی یا تمامی شهریه دانشگاه را پوشش دهد.

نوع دیگر بورسیه پرداخت بخشی یا تمامی شهریه دانشجو توسط دانشکده یا دانشگاه محل تحصیل فرد است. بعضی دانشگاه‌ها تعداد محدودی بورسیه ارائه می‌کنند که تمامی هزینه تحصیل و زندگی دانشجو را پوشش می‌دهد. نوع دیگر بورسیه‌ها توسط دولت‌ها و نهادهای مرتبط آن‌ها ارائه می‌شود.

تعطیلات پایان سال تحصیلی

شروع سال تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اول اکتبر (دهم مهرماه) است. هر سال تحصیلی شامل سه ترم پاییزه، زمستانه و بهاره است.

بیمه تحصیلی و درمانی دانشجو در انگلستان

دانشجویان خارجی با پرداخت هزینه‌ای ناچیز از بیمه درمانی در انگلستان برای طول مدت تحصیل برخوردار خواهند شد.

آب‌وهوای انگلستان

انگلستان دارای آب و هوایی نسبتا معتدل است که در زمستان از صفر درجه پایین‌تر و در تابستان از ۳۲ درجه بالاتر نمی‌رود. سردترین ماه سال ژانویه و فوریه و گرم‌ترین ماه سال ماه ژوئیه است.

121

سازمان فضایی بریتانیا در تلاش برای ساخت تکنولوژی ارتباطی جدید

سازمان فضایی بریتانیا در قراردادی با چند کمپانی برای ساخت ماهواره‌ ارتباطی جدیدی، ۴۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است. این ماهواره، جویی-ست (Joey-sat)، می‌تواند به تغییرات ناگهانی در دستورات یا در مواقع اضطرار خیلی سریع پاسخ دهد.

ماهواره‌ها از ابتدای ورود به عرصه ارتباطات زندگی ما را به کلی تغییر داده‌اند. در هر لحظه بیش از دو هزار ماهواره کامست فعال در مدار زمین وجود دارد که تفاوت بین یک ارتباط محلی با ارتباط از راه دور را از بین برده است.

با این حال این تکنولوژی به اندازه کافی انعطاف‌پذیر نیست. ماهواره‌های ارتباطی به طور معمول بزرگ و گران‌قیمت هستند و این پلتفرم‌ها تنها برای انجام کارهای محدود و تحت پوشش قرار دادن بخش خاصی از زمین طراحی شده‌اند. در این شرایط اگر تغییراتی ناگهانی در ترافیک یا موردی اضطراری اتفاق بیفتد، تنها راه حل تغییر کاربری تعدادی از فضاپیماها و یا تزریق ماهواره‌های بیشتر در مدار زمین است.

ماهواره جویی-ست (Joey-sat) که نمونه آزمایشی پروژه «سانرایز» سازمان فضایی اروپا است، به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۲ در مدار قرار خواهد گرفت. مزیت این تکنولوژی جدید، تغییر امواج آن با کنترل از راه دور است که به طور مثال می‌توان از آن برای تحت پوشش قرار دادن یک منطقه خاص استفاده کرد. این تکنولوژی «Beam-hopping» نام دارد که به ماهواره اجازه می‌دهد تا ظرفیت خود را از یک پرتو (beam) به پرتوی دیگر تغییر دهد. این کار با تکنولوژی TDM انجام می‌شود که می‌تواند به صورت همزمان سیگنال‌های دریافتی و ارسالی را پردازش کند.

ساخت ماهواره جویی-ست تحت نظر شبکه ارتباطات ماهواره‌ای جهانی «وان وب» انجام می‌شود. این شرکت تا کنون ۱۸۲ ماهواره از پروژه ماهواره‌های مدار نزدیک زمین خود را به فضا فرستاده است که به طور کلی شامل ۶۴۸ ماهواره می‌شود. طبق این قرارداد بخش اصلی این ماهواره یعنی سیستم برقراری ارتباط آن را شرکت «SatixFy» با ۳۵ میلیون دلار خواهد ساخت. شرکت «Celestia» نیز با ۶.۲ میلیون دلار آنتن زمینی برای برقراری ارتباط با ماهواره را می‌سازد که می‌تواند کارایی هر شبکه را به طرز قابل توجهی افزایش دهد.

120

پذیرش رمزارز به تاکسیرانی انگلستان نیز رسید

۱۰ هزار تاکسی در انگلستان و ۲۰ هزار تاکسی در شبه جزیره اسکاندیناوی قرار است به صورت آزمایشی از پاییز امسال پذیرش رمزارز را به جای پرداخت‌های سنتی آغاز کنند.

شرکت «HIPS» از شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت موبایل و شرکت «The Payment House» از شرکت‌های فعال حوزه پرداخت خطوط تاکسیرانی، همکاری جدیدی را آغاز کرده‌اند تا تاکسی‌های بریتانیا و شبه جزیره اسکاندیناوی بتوانند از رمزارزها از طریق بلاک چین اتریوم برای پرداخت وجه استفاده کنند.

در این همکاری مشترک ۱۰ هزار تاکسی در بریتانیا و ۲۰ هزار تاکسی در اسکاندیناوی تا ماه نوامبر (آبان- آذر امسال) می‌توانند به صورت آزمایشی به سیستم پرداخت رمزارز مجهز شوند. در ابتدا قرار است  توکن اختصاصی HIPS به نام «MTO» بر پایه استاندارد ERC-20 روی شبکه اتریوم در این دور مورد استفاده قرار گیرد.

«جان کاوبرینگ» مدیر عامل شرکت HIPS می‌گوید:

« معتقدیم که ویژگی‌های مشتری مدار MTO قطعه گمشده پازل پرداخت‌های رمزارزها است که باعث می‌شود کاربران بیشتری به سمت ارزهای دیجیتال روی آورند.»

تاکسی‌های انگلستان از پروتکل تجاری HIPS و توکن اختصاصی این شرکت برای پرداخت استفاده خواهند کرد تا شکل سنتی پرداخت، فرآیند جدیدی را طی کند. سیستم HIPS به تعداد زیادی از راهکارهای پرداخت می پیوندد تا امکان خرید محصولات متنوعی از پرداخت حق اشتراک نشریه گرفته تا خرید سبزیجات ارگانیک را با استفاده از رمزارزها را فراهم کند.

اوایل ماه جاری میلادی گفته شد که سیستم HIPS با تمامی بلاک‌چین‌هایی که از قرارداد هوشمند پشتیبانی می‌کنند، سازگاری دارد. این بدان معنی است که این سیستم پرداخت در آینده نزدیک از اتریوم، کاردانو و سولانا نیز استفاده می‌کند.

سیستم مذکور نه تنها برای اتریوم بلکه برای سولانا نیز طراحی شده است. در بیانیه مطبوعاتی HIPS به این نکته اشاره شده است که سولانا بلاک چین عمومی سریعی است که می‌تواند رقمی بالغ بر ۵۰ هزار معامله را در هر ثانیه پشتیبانی کند. این سرعت برای مسیرهای کوتاهی که ممکن است با تاکسی طی شود، کافی است که از آن به سرعت معامله بلادرنگ و فوری یاد می‌شود.

119

سرمایه گذاری ۳۰ میلیون پوندی انگلستان در زمینه وسایل نقلیه الکتریکی و هیدروژنی

وزیر سرمایه گذاری انگلستان به طور رسمی خبر سرمایه گذاری ۳۰ میلیون پوندی در زمینه وسایل نقلیه الکتریکی و هیدروژنی را رسانه ای کرده است. از آنجا که دولت انگلستان به طور رسمی از سال ۲۰۳۰ میلادی فروش خودروهای احتراق داخلی تک سوز بنزینی و دیزلی را متوقف خواهد کرد.

در حدود ۹.۴ میلیون پوند برای ۲۲ مطالعه هزینه خواهد شد که یکی از مهم ترین آنها امکان سنجی ایجاد یک کارخانه هیدروکسید لیتیوم کم کربن است. لیتیوم ماده اصلی سلول های باتری است.

مطالعه دیگر در زمینه ایجاد یک مرکز تولید آهنربای سبک وزن خواهد بود و مطالعه دیگر نیز به بررسی مناسب بودن یک مخزن سوخت هیدروژن سبک وزن خواهد پرداخت.

مبلغ ۲۲.۶ میلیون پوند نیز به موسسه فارادی که مورد حمایت دولت است اختصاص داده خواهد شد تا در زمینه ایمنی باتری و علل آتش سوزی، نسل آینده باتری های حالت جامد و امکان سنجی میزان پایداری این دست از باتری‌ها و بازیافت آن خواهد بود.

همچنین این موسسه امکان استفاده از باتری‌ها در شبکه سراسری برق را مورد بررسی قرار خواهد داد. این امر امکان استفاده شبکه سراسری در زمان های اوج مصرف، از باتری وسایل نقلیه نیرو را ممکن می‌سازد.

انگلستان با این سرمایه گذاری جدی بودن خود را در زمینه تولید و عرضه وسایل نقلیه برقی را به همگان نشان خواهد داد تا به هدف اصلی خود یعنی توقف کامل فروش خودروهای احتراق داخلی تک سوز دست پیدا کند.

دولت انگلستان ادعا می‌کند که این سرمایه گذاری منجر به بهبود عملکرد در خودروهای برقی و هیدروژنی خواهد شد و می‌تواند مشاغل جدیدی در صنعت خودروسازی ایجاد کند. سرمایه گذاری در زمینه تحقیق و توسعه تا سال ۲۰۲۷ به ۲.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش پیدا خواهد کرد.

فعالان صنعت خودروسازی از اهمیت بالای ایجاد مراکز تولید باتری در خاک کشور انگلستان گفته‌اند زیرا در صورت انبوه سازی وسایل نقلیه برقی نیاز بالایی به باتری‌ها خواهد بود. این مسئله پیش از این توسط مدیرعامل سابق شرکت آستون مارتین نیز اعلام شده بود.

در حال حاضر استارتاپ های جدیدی در زمینه تولید وسایل نقلیه برقی مورد نیاز برای حمل و نقل عمومی در کشور انگلستان ایجاد شده است تا این حلقه را تکمیل کند.

10 خودرو پر فروش بازار انگلیس؛ از فولکس واگن تا مرسدس بنز

تا به اینجای سال میلادی جاری در حدود ۷۲۰ هزار دستگاه خودرو در بریتانیا سفارش داده شده است. اگرچه شواهد از کاهش فروش خودرو به نسبت سال گذشته خبر می دهد اما در همین سال مدل های جدید توانسته اند جای پای خوبی در این بازار پر رقابت برای خود باز کنند. همانند گذشته خودروهای هاچبک محبوب ترین سگمنت در انگلستان به شمار می روند، اما کراس اورهای شهری نیز به سرعت بسیار زیاد در حال نزدیک شدن به آمار فروش هاچبک ها هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا با ۱۰ خودروی پر فروش بازار انگلستان تا ماه مارچ ۲۰۱۸ آشنا شویم:

۱.فورد فیستا ۳۲.۸۰۸ دستگاه

فیستا برای ده های متوالی محبوب ترین خودروی بازار انگلستان بوده و به نظر نمی رسد ذائقه خریداران بریتانیایی در این زمینه چندان تغییر کرده باشد. با این که این خودرو ارزان ترین انتخاب در کلاس خود به شمار نمی رود اما میزان فروش آن اختلاف معنا داری با دیگر رقبای خود دارد. مجله اتوکار انگلستان به این خودرو از ۵ ستاره ۴.۵ ستاره را داده است. سواری، هندلینگ، کیفیت قطعات اتاق و عملکرد نرم موتور در بازه های طولانی  از نکات مهم این خودرو است.

۲.فولکس واگن گلف ۲۱.۲۰۳ دستگاه

گلف یکی از رهبران همیشگی و پای ثابت اکثر لیست های پر فروش ترین خودروها در بازارهای مختلف اروپایی به شمار می رود. با این که سازنده آن یعنی فولکس واگن فشارهای بسیار زیادی را به دلیل تقلب های زیست محیطی موسوم به دیزل گیت را تجربه کرده است و در بازار انگلستان خودروهای دیزلی بخش اعظم فروش را به خود اختصاص می دهند، اما نسل هفتم گلف و به خصوص مدل فیس لیفت تازه از راه رسیده آن، طبق اعلام مجله اتوکار بهترین هاچبک فعلی جهان لقب گرفته است و همین مسئله به خوبی نشان دهنده فروش و محبوبیت بسیار بالای این مدل است.

۳.نیسان قشقایی ۱۲.۰۱۸ دستگاه

۱۲ سال از زمانی که نیسان اولین کراس اور خود را به ما نشان داد می گذرد. در واقع خودروهای کراس اور با ابعادی در حدود یک هاچبک اما در ظاهر یک خودروی شاسی بلند به بازار وارد شدند و خریداران بسیار زیادی را به سمت خود جلب کردند. نیسان را به نوعی می توان اولین شرکت خودروسازی در این زمینه با عرضه مدل های جوک و قشقایی قلمداد کرد. به همین دلیل در حال حاضر محبوب ترین شاسی بلند بازار بریتانیا، محصول این شرکت است. نسل دوم این خودرو در سال ۲۰۱۴ معرفی شد و نیسان با حفظ قابلیت هایی همچون: دینامیک بالای رانندگی، صرفه اقتصادی از لحاظ مصرف سوخت، سطح تجهیزات پایه ای بالا و… توانسته از مجله اتوکار ۴.۵ ستاره از ۵ ستاره را دریافت کند. پس فروش بالای مدل قشقایی این کمپانی بسیار طبیعی به نظر می رسد.

۴.فورد فوکس ۱۵.۵۶۰ دستگاه

فوکس تجربه سواری خیره کننده ای را از زمان معرفی اش نشان داده است. این خودرو در سال ۱۹۹۸ جایگزین مدل اسکورت شد. با قیمت مناسب سواری این خودرو در جاده ها خیره کننده بود. این خودرو در نسل های گذشته خود به قدری خوب ظاهر شده بود که ما حتی از دینامیک رانندگی آخرین نسل آن کمی  نا امید شدیم. با اینحال فوکس همچنان خودروی کاملی است و از نظر ظاهر، مصرف سوخت بهینه موتور و… از بهترین های بازار به شمار می رود. کیفیت خودرو به نسبت قیمت آن در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

۵.واکسهال کورسا ۱۵.۵۳۲ دستگاه

برند واکسهال از شرکت های سنتی و داخلی بازار انگلستان به شمار می رود که چندی پیش به گروه PSA (پژو-سیتروئن) واگذار شد. واکسهال کورسا در واقع همان اپل کورسا است که در بازار انگلستان با این برند عرضه می شود. (همانطور که داچیا ساندرو و داستر در ایران با برند رنو عرضه می شوند.) این خودرو رقیب اصلی فیستا به شمار می رود و نسل فعلی آن در سال ۲۰۱۴ میلادی معرفی شده است. کورسا برای تمامی افراد گزینه ای برای عرضه دارد. از موتور ۷۴ اسب بخاری به عنوان ارزان ترین مدل تا موتور ۱.۴ لیتری و مدل VXR با حداکثر قدرت ۲۰۲ اسب بخار همگی در دسترس خریداران آن هستند. قیمت بسیار رقابتی، تجربه سواری خوب، طراحی مناسب و فضای سخاوت مندانه توانسته است این خودرو را در لیست دهگانه ما قرار دهد. گرچه این خودرو به مقدار بسیار زیادی از صدر جدول دور شده است. به همین دلیل و در راستای کسب سهم بیشتری از بازار نسل جدید واکسهال کورسا در سال ۲۰۱۹ معرفی خواهد شد و به احتمال بسیار زیاد شاهد رقابت این مدل در رده های بالاتر جدول خواهیم بود.

۶.فورد کوگا ۱۳.۰۹۶ دستگاه

VAUXHALL MOKKA X 4X4

دومین کراس اور (SUV) پر فروش کوگا بوده که در جایگاه ششم ۱۰ خودروی پر فروش بازار انگلستان قرار دارد. این خودرو هندلینگ بسیار عالی، کیفیت بالای سواری و محیط لذت بخشی را عرضه می کند. البته ظاهر نه چندان جالب و تخم مرغی شکل آن چندان مخاطب را به خود جذب نمی کند و جای تعجب دارد که چگونه توانسته تا این میزان فروش کند.

۷.مرسدس بنز A کلاس ۱۲.۲۱۳دستگاه

کوچک ترین خودروی عرضه شده توسط شرکت دوست داشتنی مرسدس بنز آلمان، از جایگاه ۱۰ سال گذشته به رتبه ۷ ام  تا بدین جای سال ۲۰۱۸ میلادی ارتقا پیدا کرده است. البته یک رتبه به نسبت ماه ژانویه همین سال افت کرده است. مرسدس توانسته رقبای سنتی و هموطن خود یعنی آئودی A3 و بی ام و سری یک را شکست دهد. مدل جدید آن در اواخر سال جاری وارد بازار کشور انگلستان خواهد شد که می تواند وضعیت فروش آن را بهبود بخشد. با توجه به این که هیجان بسیار زیادی پیرامون مدل جدید وجود دارد باید دید که مرسدس چه تعداد دیگری از مدل فعلی را می تواند به فروش برساند.

۸.مینی ۱۱.۷۲۴ دستگاه

استقبال انگلیسی ها از مینی، از میانگین اکثر کشورهای اروپایی بالاتر است. شاید دلیل آن این باشد که مینی همچنان در خود انگلستان تولید می شود و با این که این برند به خودروساز بزرگ آلمانی یعنی بی ام و واگذار شده است اما هنوز یک خودروی وطنی در این کشور به شمار می رود.

مینی همین چند وقت پیش بود که فیس لیفت جدیدی را دریافت کرد. چراغ های عقب مشابه با پرچم کلاسیک کشور انگلستان شاید یکی از دلایلی باشد که هنوز مردم این کشور از این خودرو استقبال می کنند. پر فروش ترین مینی همچنان کلاسیک ترین مدل یعنی نسخه ۳ درب آن است. با توجه به این که مینی ها به مقدار بسیار زیادی به نسبت مدل های کلاسیک این خودرو افزایش قیمت را تجربه کرده اند، رقابت در بالای جدول برای این خودرو بسیار سخت خواهد بود. اما ظاهر بسیار متفاوت و خاص مینی در کنار کیفیت بسیار خوب اتاقک، خریدارن بسیار زیادی را به سمت این خودرو کشانده است. به نظر نمی رسد که نام مینی به این زودی ها از لیست ۱۰ گانه پرفروش ترین ها کنار برود و همچنان هواداران خاص به خود را دارد.

۹.واکسهال موکا X در ۱۰.۸۸۵ دستگاه

VAUXHALL MOKKA X 4X4

این خودرو در سگمنت شاسی بلند های سایز کوچک قرار دارد و رقبای آن سئات آرونا و نیسان جوک به شمار می روند. موکا یکی از قدرتمندترین محصولات واکسهال در بازار انگلستان بوده و اکثر اوقات در نیمه دوم این جدول دهگانه ظاهر شده است. گرچه هیچ وقت فروش آن به قدری خوب نبوده که به رده های بالایی جدول دست پیدا کند اما در حال حاضر پرفروش ترین خودرو در سگمنت خود به شمار می رود.

۱۰.مرسدس بنز C کلاس ۱۰.۸۳۲دستگاه

به طور معمول حضور یک خودروی پریمیوم در ۱۰ رده اول فروش طبیعی به نظر نمی رسد. اما C کلاس توانسته نگاه های بسیار زیادی را به سمت خود بکشاند و ظاهر بسیار قدرتمند آن که مشابه با یک S کلاس مینیاتوری است باعث نشده تا از میزان فروش آن کاسته شود. این خودرو توانسته ۴ ستاره از ۵ ستاره توسط مجله اتوکار را دریافت کند و همین چندی پیش نیز مدل فیس لیفت آن معرفی شده است. کیفیت بسیار بالای قطعات کار شده در داخل اتاق و ظاهر خیره کننده از جمله دلایلی است که سبب شده بریتانیایی ها فکر کنند این خودرو ارزش بهای پرداختی آن را دارد.

117

سایت کاریابی در انگلستان

یافتن شغل در انگلیس در صورتی که بخواهید به صورت مستقل و تجربی عمل کنید، ممکن است بسیار زمان بر، هزینه بر و سخت باشد. زیرا شما حتی در صورت ارتباط با چند نفر که تجربه زندگی و کار در انگلیس را داشته اند، نمیتوانید جامع ترین اطلاعات را در خصوص بنگاه های کاریابی به دست آورید.

در انگلستان ارتباط بین نیازهای شغلی و لیست مشاغل مورد نیاز انگلیس با متقاضیان را موسسه و سایت کاریابی در انگلستان برقرار می کند. تعدادی از مهم ترین موسسات کاریابی را با پایگاه های اینترنتی آن ها به شما معرفی می کنیم.

شما می توانید با کلیک بر روی هرکدام از لینک ها، وارد سایت کاریابی انگلیس شوید و با ارسال مدارک یا رزومه خود، فرصت شغلی مناسب را پیدا کنید.

  1. https://www.cv-library.co.uk/
  2. https://www.rec.uk.com/jobseekers
  3. https://findajob.dwp.gov.uk/

در میان سه مورد یادشده، سایت سوم که سایت کاریابی رسمی و دولتی انگلیس به شمار می رود، گزینه بهتری است. در این سایت می توانید هرساله بیش از ۹۰ هزار تا ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در انگلیس پیدا کنید.

در صورتی که به عنوان یک ایرانی به دنبال فرصت های شغلی لندن پایتخت انگلیس هستید، گزینه های بهتری برای کاریابی وجود دارد.

مثلا سایت http://www.bazaryab.co.uk/karyabi.htm آگهی های مربوط به کاریابی ایرانی در لندن را بدون هیچ دریافت پولی با آدرس و شماره تماس کارفرما به زبان فارسی ارائه می کند.

‫نمونه دیگر از سایت هایی که در این حوزه فعال هستند، نیز برای شما معرفی می شود. https://www.bazarlondon.com/index.php/yell  در قسمتی تحت عنوان نیازمندیهای لندن, راهنمای مشاغل ایرانیان انگلستان به طور دقیق موقعیت های شغلی را معرفی می کند.

در سایت های http://iranianuk118.com/  و http://www.iranianukyellowpages.com/1-london نیز شما می توانید به راحتی از طریق آگهی ها با شماره تماس، ایمیل و یا سایر راه های ارتباطی با کارفرما تماس حاصل کنید.

استخدام نیروی کار در کشور انگلیس

 با توجه به مطالب فوق و آگاهی نسبی از مشاغل مورد نیاز در انگلستان و همچنین مشاغل پردرآمد این کشور، چنانچه قصد دریافت ویزای کار انگلستان را دارید، می توانید برای دریافت اطلاعات جامع تر با مشاوران ما تماس بگیرید.

کشور انگلستان نیازمند مهندسان متخصص و واجد شرایط است. این کشور در مشاغل مهندسی (هوافضا، متخصصان حمل و نقل و… ) کمبود نیروی متخصص دارد و به همین علت به دنبال افراد متخصص در زمینه مهندسی است.

با توجه به این که نیاز به سرمایه گذاری در انگلستان رو به افزایش است، نیاز به بازاریاب در این کشور نیز مشاهده می شود. مهارت های تکنیکی و همچنین مهارت های استراتژی در بازاریابان، از جمله مهارت ها و تخصص هایی است که در انگلستان مورد نیاز است و شرکت ها به افرادی که در این حوزه ها تخصص دارد، نیاز دارند.

بازاریابی شغل انعطاف پذیری است و درآمد خوبی هم دارد. اگر شما از جمله متخصصان حوزه بازاریابی هستید و در زمینه ابزار بازاریابی دیجیتال تخصص دارید، راه سختی برای پیدا کردن شغل ندارید زیرا این پست شغلی از جمله مشاغل مورد نیاز در انگلستان است.

همان طور که گفته شد، علاوه بر شغل های ذکر شده، حسابداری هم جزء شغل های پر تقاضا در انگلستان است و طرفداران بسیاری دارد.